Wie zijn wij

De medewerkers van One World Health Services

Naam: Ayan Ramnath
Functie: Psychiater, Hoofd van One World Health Services

Naam: Nina Strous, Msc.
Functie: Psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut i.o.
Opleiding(en): Master Klinische en Gezondheidspsychologie, Universiteit Utrecht, Basiscursus cognitieve gedragstherapie, Rino-groep Utrecht.

Achtergrond/ervaring: naast mijn baan bij One World Health Services werk ik als zelfstandig psycholoog en als POH GGZ/Psycholoog bij een huisartsenpraktijk.

Visie: ik word gelukkig als ik mensen kan helpen. In mijn werk als psycholoog ga ik aan de hand van een oplossingsgerichte aanpak te werk, waarbij de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënt centraal staat. Op een creatieve manier maak ik gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie. Hierbij probeer ik de cliënt meer controle te geven over de probleemsituatie door inzicht te verschaffen in de rol van disfunctionele gedachtepatronen. Met een warme, empathische houding probeer ik een sfeer te creëren waarin de cliënt zich op zijn/haar gemak voelt, zodat we samen naar een rooskleurige toekomst kunnen toewerken.

Naam: drs. Tamara de Tourton Bruyns
Functie: Psycholoog, NIP geregistreerd
Opleiding: Master Psychologe, klinische richting aan de Universiteit Leiden, EMDR (Eye Movement Desensitisation Reprocessing), basis- en verdiepingscursus voor traumabehandeling, ACT – Acceptance Commitment Therapy, senior coach.

Achtergrond/ervaring: lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Naast mijn werk voor One World Health Services werk ik ook als psycholoog in een huisartsenpraktijk.

Visie: ik kan je mogelijk met behulp van een EMDR behandeling helpen met het verwerken van een trauma dat is veroorzaakt door een schokkende ervaring, zoals een zwaar ongeval of (seksueel) geweld. Voorts kan ik je met cognitieve gedragstherapie helpen om anders met angsten en depressies om te gaan en als je leven in disbalans is door steunende en structurerende gesprekken de balans weer herstellen.